06 123 780 74 info@aliceassist.nl
Selecteer een pagina

Met wie ga jij samenwerken?

Ruim 13 jaar heb ik als zelfstandig ondernemer gewerkt in de reisbranche. Door deze ervaring weet ik hoe het is om alle ballen als ondernemer in de lucht te moeten houden. Mijn focus lag vooral op de klant. Er was weinig ruimte om verder te groeien en kansen te grijpen. Toen was er ineens Covid en veranderde onze onderneming en toekomst.

Van crisis tot kans! Er kwam ruimte om rust te nemen en na te denken en toen heb ik besloten om het roer om te gooien.

Online business support is geboren en samen met ondernemers wil ik nu werken om jouw dromen en doelen te realiseren. Taken uit handen nemen zodat jij als ondernemer tijd krijgt om te kunnen groeien met jouw bedrijf.

Als jij mij beter kent dan weet je……

=

Zeeuws meisje

=

Samenwonend en moeder van twee tieners

=

Vrijheid is één van mijn kernwaarden

=

Zwemmen, fitness & yoga

=

Mede-eigenaar Ladies Only Reizen

=

Reizen is nog steeds mijn passie

=

Glaasje wijn met goed gezelschap

=

Koffie drink ik zwart, of een cappuccino in de ochtend

Wat anderen over mij zeggen: 

Alice is een leuke collega en betrokken assistent die op de momenten dat ik het nodig heb in mijn bedrijf van betekenis is zodat ik mijn verschillende opdrachtgevers goed kan bedienen. Ze doet dit bij voorbeeld door me te helpen bij de ontwikkeling van mijn nieuwe webshop, organiseren van events en waar nodig mee helpen op gebied van HR-ondersteuning zodat ik mijn projecten bij de klant tijdig kan afronden.

Karin van Oosten

Ondernemen met LEV.

Een fijne samenwerking met Alice Assist. Heldere en duidelijke communicatie.

Alice luistert naar wat je nodig hebt als bedrijf. Korte lijnen en snelle contacten. Bedankt voor de goede service.

Een echte aanrader om met haar samen te werken!

An Covens

Osteopathie Covens

De samenwerking met Alice is uitstekend en zeker aan te raden. Ze is erg betrokken en denkt mee om het juiste doel te behalen. Ze heeft kennis van de onderwerpen waar ze over praat en is behulpzaam. Alice is een fijn persoon om te sparren en ze komt tevens met nieuwe ideeën.

Het is fijn dat ze flexibel inzetbaar is, wanneer we haar nodig hebben, plannen we het samen in en zo komen de klussen waar we zelf niet aan toe komen perfect tot uiting.

Bedankt Alice!

Lizzy Hoogesteger

Van Gessel WoonWijz

Alice pakt alle leuke dingen op waar ik als ondernemer gewoonweg de rust niet voor kan vinden. Ze zorgt ervoor dat wij dicht bij ons zelf kunnen blijven en schakelt daar waar nodig. Ze is iemand die van structuur houd, rust uitstraalt, alles opschrijft. Hierdoor houdt ze overzicht, dat merk je terug in de samenwerking. Dingen gaan door en deadlines worden gehaald.

Door haar achtergrond als ondernemer is er veel empathie waardoor bepaalde keuzes geen verdere uitleg beoefent en je de energie kan blijven stoppen in de dingen die er toe doen en die ons vooruit helpen.

Hilanda de Bruine

CAISSON

VA opleiding & training

Bij VA school ben ik in 2020 gestart met de opleiding; Start een succesvolle business als virtual assistant.  Met deze opleiding heb ik niet alleen diverse online tools leren kennen die ik in mijn dagelijkse werkzaamheden gebruik maar ook gewerkt aan mijn persoonlijke groei en ondernemerschap.

Ben jij benieuwd of het werken als virtual assistant ook iets voor jou is? Doe dan mee met de VA, iets voor mij? oriëntatieweek.

Check hier alle info.

Na het afronden van mijn opleiding bij VA school heb ik diverse praktische trainingen gevolgd op het gebied van online zichtbaarheid bij Iris Treffers. Momenteel volg ik via Iris de VA How-to Library. Hiermee vergroot ik nog meer mijn kennis op het gebied van online tools en maak ik gebruik van een handige community met andere VA’s.

Ben jij VA en wil je ook meer praktische kennis opdoen? Lees hier alle info over het VA Library Membership.

Op dit moment volg ik een opleiding voor Technisch VA via Natuurlijk Online om mijn expertise nog verder uit te breiden. Daarnaast maak ik gebruik van de academy van het online marketingprogramma Mailblue

© Alice Assist 2021 | 06-12378074 |info@aliceassist.nl | Privacy Verklaring

Share This